bralgei shackry – „Călăuza”

Am fost atras intotdeauna de libertate si viata, dar e nevoie de multa cunoastere sa intelegi libertatea corect si sa te aplici in conformitate cu aceasta stare. Iti poate lua o viata sa intelegi cum se face asta.  Caile shamanice au rolul de a-i ajuta pe fiecare sa se descopere pe sine, nu de a furniza un traseu predefinit al caii pe care sa o urmeze fiecare. Odata ce conexiunea cu sinele este realizata, fiecare poate decide ce sa urmeze cautand indicatiile din inima, sau din interiorul lui.

shackry inseamna „Calauza” sau “Cel care vede caile” in traducere mai profunda. Acest nume l-am primit de la un shaman si grupul lui care a parasit aceasta lume si care mi-a lasat numele impreuna cu o mostenire de cunoastere si responsabilitate. Sarcina mea este sa ghidez pe fiecare catre el insusi. Restul e o poveste, caci fiecare isi scrie povestea. La sfarsitul aceste calatorii nu o sa ramai decat cu o poveste pe care sa o spui mai departe.

Practic medicina traditionala care este o medicina care vede omul ca un intreg, ca un sistem in simbioza cu inima proprie, in contact cu natura si mediul in care traieste, de accea mai este denumita si medicina Holistica. Conform acestui mod de gandire, orice “boala” nu este altceva decat un dezechilibru al fortelor din fiecare fiinta. Rolul shamanului sau al vindecatorului este de a aduce ordine si echilibru in manifestare.

Metodele prin care acest lucru este posibil sunt multiple si variate de la un caz la altul, de aceea am studiat foarte multi ani si cu foarte multi oameni, diferite tehnici alopate si alternative pentru a conduce fiintele la un echilibru fizic, emotional, mental, de la nivel de corp ca un intreg pana la nivel de celula.

Medicina actuala, asa cum o vad eu, este o medicina completa care merge de la partea alopata (medicina vestica) pana la mecanica si fizica cuantica, medicina vibrationala si energetica precum si alte forme de terapie de frontiera. Medicina completa este o medicina traditionala care a evoluat de la plante si minerale, trecand prin alchimie, homeopatie si farmacologie, ajungand in domeniul fizicii cuantice si torsionice (energie turbionara – vortex energy(en)). In timp, ca si civilizatie am avansat si am evoluat. Personal nu fac altceva decat sa evoluez si sa tin pasul cu stiinta de frontiera pastrand in acelasi timp vie zestrea antica pe care am mostenit-o de la batranii initiati.

De mic mi-am descoperit abilitatea naturala de a inlatura obstacolele care ii impiedica pe oameni sa se vindece. La 12 ani am inceput sa studiez medicina traditionala indiana si chineza. La 14 ani am avut un moment de trezire citind niste materiale chinezesti in care ei faceau glume de noi (europenii) spunand ca noi “ne sapam fantana cand ni se face sete” Atunci am inteles importanta prevenirii bolilor si a inbatranirii. Un an mai tarziu an devenit vegetarian si am inceput studiul medicinei traditionale in lume (indiana, chineza, rusa, egipteana, mexicana, romaneasca, etc) si a nutritiei.

Nutritia celulara si managementul gandurilor si a emotiilor este cheia unei vieti de lunga durata si fara boli.

Experienta anilor de practica imi da posibilitatea de impartasi experienta mea si de a-i ghida pe oameni catre ei, catre raspunsurile care sunt deja in ei. Confirmarea informatiilor din mediu inconjurator si dezvoltarea unui filtru propriu reprezinta o munca grea, a fiecaruia, la care vreau sa contribui prin experienta mea, tocmai in speranta ca cei interesati sa poata avea acces la cunoastere reala si la instrumente proprii de verificare.

Calea pe care am urmat-o este o cale cu inima, iar practica mi-a demostrat ca “A stii calea nu este acelasi lucru cu a o urma”.

bralgei shackry

Totul este relativ, totul e in schimbare, in evolutie