Testimoniale

Marturii si opinii despre MEDITATIA VIDULUI – ZERO POINT MEDITATION

[divider style=”solid” color=”#eeeeee” width=”1px”]

… A trecut un an si aproape jumatate de cand i-am cunoscut pe bralgei shackry si Sara. Eu o tipa timida cu anxietati cat casa ei oameni liberi cu o viziune total diferita asupra vietii decat ma puteam eu gandi vreodata ca ar putea exista!
Am tanjit din prima clipa la libertatea lor, la experienta lor, la tot ce sunt ei ca si fiinte umane. Terapia a fost dureroasa, am plans m-am tavalit de durere in suflet dar am scos aproape tot,am reusit sa vad viata cu alti ochi, sa nu ma mai mint si victimizez!
Apoi dupa ce m-au stabilizat am inceput partea de meditatie cu bralgei, am cunoscut parti din inima mea pe care nu credeam ca le am, am atins vibratii atat de inalte pentru mine incat le percepeam ca si cand patul pe care stateam intinsa si imobila ar fi o boxa imensa cu basul dat la maxim, am crescut intr-o luna cat altii in an, mi-am deblocat inima si am lasat sa curga din ea iubirea, iubirea pura pentru tot ce ma inconjoara!
O meditatie memorabila pentru mine a fost cand bralgei a deschis Dantienul, am perceput energia ca pe o apa curgatoare care a spart un baraj imens in zona pelviana, si acum mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la senzatie.
Meditatia vidului ma echilibrat, mi-a aratat ce inseamna minte oprita, cum arata vidul absolut intr-o minte ca o intersectie fara semafoare.
Iar o amintire usor dureroasa a fost la un workshop la care am participat, cand am eliberat furie si durere, efectiv m-am ridicat pt ca nu mai puteam respira, eram gatuita de ce trebuia sa iasa, si a iesit printr-un plans senzational de bun, eu cu mine.
Pentru mine Bralgei a fost si este un ghid pe calea mea, prin stilul lui ciudat de a fi oferi lectii atunci cand lasi inima sa asculte!
El ma invatat ce e iubirea, cum se simte, cum te arde inima cand izvoraste curcubeul iubirii din ea! De departe ceea mai pretioasa lectie invatata pana acum, lectie pe care o voi pastra vesnic in sufletul meu! Multumesc B for all your love!
Prin felul lor uneori dur, alteori nepasatori, chiar stiu ce fac si cum fac.
Va multumesc dragii mei pentru tot, va iubesc si de departe va consider nu terapeuti ci prieteni!

Ana T – Bucuresti

Inapoi la Meditatia Vidului

[divider style=”solid” color=”#eeeeee” width=”1px”]
… Ca senzații fizice am simțit valuri de energie in corp care incep din zona picioarelor si urca in sus spre cap. Am simtit senzație de plutire, iar corpul se mișca ca si cum as face pluta in mare si ma mișca valurile; inima bate mai puternic si mai intens si o aud foarte bine; am tot felul de emoții pozitive si o stare de pace si liniște;
Câteodată simt o amorțeala a mâinilor care pleacă de la palme si poate sa ajungă pana la coate; senzație de caldura in corp, iar câteodată căldura este mai intensa in zona pieptului;
Câteodată se simt niste puncte de curent care urca in corp începând de la picioare, alteori puncte de curent care circula in zona obrazului intr o linie dreapta. Am de multe ori senzație de nas înfundat.

Dupa meditație întotdeauna am o stare de liniște, calm si acceptare a ceea ce se întâmpla si prefer sa iau anumite decizii acționând cu inima fără sa ma mai las influențată de tot ce imi dictează mintea sa fac.

 Simona T – Bucuresti
[divider style=”solid” color=”#eeeeee” width=”1px”]

… Meditația – un cuvânt folosit din ce în ce mai des. Foarte multă lume zice că meditează și că se simte minutat facând asta (și după). Am intrebat și eu: și ce e meditația, iar răspunsul primit a fost … interesant: “păi stai liniștit, cu ochii închiși, și-ți lași mintea liberă să se ducă unde vrea ea …”. Ok, no comment aici, că n-are sens.Apoi i-am cunoscut pe bralgei și Sara … aveam foarte multe întrebări, trăiri si nu numai, pe care nu mi le puteam nici explica și cu atât mai puțin controla. Lucrând cu ei … am primit ceva răspunsuri (mulțumesc pentru ele), însă adevăratul mulțumesc îl spun pentru faptul că m-au ajutat ca la multe dintre întrebările mele să-mi găsesc singur răspunsul – și asta e mult mai tare !

Nu simt nevoia să povestesc despre ce am simțit eu in ZPM – cred cu tărie ca este o experiență personala a fiecăruia. O să afirm însă cu tărie că, la început, te faultează mintea de nu te vezi. Apoi, e foarte ușor s-ajungi în imaginație (și mai rău – că e foarte greu să ieși singur de acolo). Frumos devine de abia dupa ce ajungi să-ți oprești mintea … iar ăsta, pentru mine, nu a fost decât inceputul, nicidecum sfârșitul (cum am crezut).

Am învățat (și nu neapărat “the easy way”) că dacă ai așteptări (culmea, generate tot de minte), nu ajungi nicăieri. Iar partea cu “parctică, practică, practică ” e un lucru dat naibii.

Mă opresc aici, și … enjoy the process.

Cosmin B. – Brasov

[divider style=”solid” color=”#eeeeee” width=”1px”]

… Am placerea sa recomand cu caldura acest tip de meditatie. Atmosfera linistita din spatiu de meditatie, combinatia de muzica bine aleasa cu relaxarea asistata si interiorizarea intensa care urmeaza de la sine, m-au ajutat sa ating stari greu de descris in cuvinte. Spun asta pentru cei care au reusit sa treaca macar pentru cateva clipe dincolo de identificarea cu gandurile. Negresit dupa fiecare sedinta am realizat diferenta dintre starea interioara in care am ajuns la cabinet si starea mult mai echilibrata cu care am plecat, claritatea si constiinta de traire lucida in fiecare gest, pas, privire.

Leonard – Bucuresti

[divider style=”solid” color=”#eeeeee” width=”1px”]

… Îmi este greu sa-mi amintesc ce sentimente mă încercau cu câţiva ani în urmă….. Nu întelegeam care imi este rolul pe această lume. Îmi puneam tot felul de întrebăti la care nu gaseam răspuns. Mă întrebam tot timpul “De ce eu?”, “De ce mi se întâmplă mie toate astea?”, „Cu ce am greşit?”.

La momentul potrivit am aflat despre bralgei shackry şi Sara, dar priveam încă cu scepticism modul în care voi mă puteaţi ajuta. De aceea, mi-a luat destul de mult timp ca să mă hotărăsc dar într-un final al luat decizia să încerc pentru că trebuia să schimb ceva. Acum sunt sigură că am luat cea mai bună decizie.

Încă de la prima şedinţă am simţit că reîncep să trăiesc. La început mi se părea totul foarte ciudat. Încercam să observ tot ce se întâmplă cu mine…. mă aflam într-o stare de relaxare totală, corpul meu plutea, gândurile încetaseră să mă mai bântuie, totul era luminat, vizualizam cerul albastru clar. Îmi regasisem zâmbetul după multă vreme. Îmi doream să nu se mai termine. Plecam de la şedinţe într-o stare de euforie maximă, simţeam că tot corpul a revenit la viaţă, aşteptam cu nerăbdare următoarea şedinţă.

Nicio şedinţă de terapie nu a fost la fel. Mi-e greu să descriu ceea ce am simţit în acele momente. De la furnicături începând cu degetele de la maini şi picioare până la tremurul întregului corp; căldura care invada încet, încet tot corpul, începând de la extremităţi; senzaţia de frig care îmi cuprindea treptat tot corpul; presiune la nivelul capului.

Cu timpul am început să învăţ să mă cunosc. Am învăţat să-mi observ corpul şi apoi să-mi cunosc corpul. Am realizat cât sunt de importantă eu pentru mine. Am început să învăţ să mă iubesc şi să ştiu ce este important pentru mine. Am învăţat că este important să crezi în tine, în puterea minţii tale, în puterea gândului şi cât de important este să-ţi învingi frica. Numai aşa am reuşit să mă vindec.

După un an de terapie pot spune că sunt o prsoană foarte norocoasă, foarte fericită, un om care a învăţat să iubească, un om sănătos. Pentru tot ce aţi făcut pentru mine, pentru tot ce am învăţat de la voi va mulţumesc din tot sufletul meu şi vă iubesc dragii mei, bralgei şi Sara.

Mari M. – Brasov

[divider style=”solid” color=”#eeeeee” width=”1px”]