BIO HACKING & HUMAN POTENTIAL

Explorează-ți adevăratul potențial!

| bio hacking | anti-aging | nutriție enzimatică | plante psihoactive | medicină tradițională | șamanism | fasting | pierderea formei umane | putere personală | puncte de asamblare | puterea intenției | completitudine | impecabilitate | puterea cuvântului | explorarea potențialului uman |

BRALGEI SHACKRY

Nutriția și medicina reprezintă pentru Bralgei o pasiune de o viață. A pornit din visul unui copil de a trăi 1000 de ani și s-a transformat într-un sistem de optimizare a vieții care să ne reamintească că fiecare din noi putem să obținem ceea ce ne dorim.

În prima parte a vieții a fost autodidact, urmând ca apoi să se specializeze în discipline precum: medicină, chimie, fizică, nutriție, regenerare, medicină holistică, Reiki, Well Being, Practici energetice Qi-gong, Tensegrity, Chang-zhang, Ling-kung-jing.

A fost inițiat ca șaman și are o experiență de 10 ani în Sekhem-Netcher-East Wind – Sistemul străvechi de medicină tradițională și vibratională Egipteană.

Zeci de ani a lucrat cu oameni în mod individual pentru a-i asista pe calea dezvoltării lor.

CIPRIAN JDERA

este autodidact, studiind motivat de curiozitate și dorință de creștere, discipline precum psihologie, comunicare, NLP, negociere, body language, postură, meditație, fasting, vise lucide, vise hipnagogice, medicină tradițională, șamanismul și plantele psihoactive, printre altele.

Alegerea lui Ciprian este intotdeanuna să vorbească, atunci când este întrebat, din experiență proprie pe care o corelează cu studiile sale, fie ca este vorba despre business, spiritualitate sau dezvoltarea potențialului uman.

Își trăiește viața ghidat de intuiție, curiozitate, curaj, cu picioarele bine înfipte în pământ, capul în nori și inima deschisă.

MARIUS SPIRIDON

Marius Spiridon și-a demarat aventura cunoașterii în Munții Stâncoși din centrul Statelor Unite, la începutul mileniului 3. El s-a format ca om și leader în mijlocul tribului de indieni Navajo, fiind numit ‘Tatanka’ (Zimbrul) de către familia sa de suflet din cultura Diné.

Reîntors în România, Marius a fondat compania Createrra și a lansat suita de programe „Trăiește Viața în Termenii Tăi”: „Puterea Trecutului”, „Puterea Prezentului” și „Puterea Viitorului”. Din 2016, când s-a întors acasă, el a scris și a publicat 3 cărți: „Trăiește o Viață Nelimitată”, „Karma de Neam” și „Fii o Forță a Naturii”.

Alături de echipa sa el continuă sa creeze programe spirituale, imersiune transformaționale și workshopuri de leadership în București, Brașov, Cluj și Sibiu.

Temele Abordate

Misiunea lui Marius este să transforme viețile a 1 milion de români până în 2025, a lui Bralgei să reamintească oamenilor că pot trăi până la 1000 de ani, iar a lui Ciprian să exploreze potențialul său infinit ca om și să împărtășească din experiența lui, având intenția și credința că va ridica nivelul de conștiință al planetei. Omega House organizează un eveniment unic în România care îi aduce împreună pe acești oameni extraordinari.

De la Imposibil la Impecabil 

Marius Spiridon

Fiecare om aude frecvent chemarea puterii sale personale. Acest lucru se întâmplă în cele mai banale locuri din viața noastră.

Auzim chemarea potențialului nostru atunci când vedem că jucăm mic știind că putem juca în stil mare. Stăm față în față cu puterea noastră de fiecare dată când alegem să încheiem relații care ne secătuiesc de vitalitate sau promisiuni care ne răpesc capacitatea de a ne atinge obiectivele. Chiar încrederea de sine este afectată atunci când alegem să ignorăm chemarea puterii noastre personale.

În evenimentul acesta, tu descoperi puterea pe care o meriți, aplicând 8 metode simple și practice. La finalul serii, vei merge spre casă cu certitudine și claritate asupra drumului pe care îl ai de parcurs pentru a fi omul care știi că poți fi.

Vino pregătit să pășești în puterea ta!

Medicina Tradițională,

Nutriția Enzimatică și Bio hacking

Bralgei Shackry

Medicina Tradițională este o medicină antică ce s-a transmis din generație în generație de mii de ani și care cuprinde cunoașterea adunată și sintetizată a celor care au fost pasionați de a ajuta oamenii și problemelor de sănătate.

Este o medicină care s-a transformat și se actualizează de la o generație la alta, pentru că omenirea este într-o continuă schimbare. Fie că vorbim de medicină tradițională chineză, sau Ayurveda, medicină tradițională shamanică, sau chiar de vraciul ori bătrâna vindecătoare, această cunoaștere bazată pe experiență și eficiență s-a dovedit o bază solidă pentru medicina actuală și funcționează și astăzi la fel de bine.

Matricea umană nu s-a schimbat atât de mult în ultimele sute de mii de ani. Doar în ultimele 200 de ani transformările prin care trece omenirea a produs câteva modificări semnificative asupra acesteia și asupra genomului nostru. Mai precis asupra epigenomului datorită faptului că am modificat ca specie mediul în care trăim. Și aici e nevoie să ne adaptăm la modificările introduse chiar de noi în mediu. Ironic, dar asta se întamplă.

Chiar daca nu este ceva nou, azi avem la dispoziție știința moderna, si scurtăturile pe care le putem folosi datorita acestei noi practici numite bio-hacking.

Bio-hacking înseamnă modificarea programelor si modului in care funcționează in mod normal corpul uman, pentru a obține rezultate mai rapide, mai eficiente.

Bio-Hacking înseamnă eficiență și este într-un fel ilicită deoarece în mod normal “natura nu face salturi”. Însă din când în când, acest lucru este posibil și de cele mai multe ori acest lucru este facilitat de o lege a Universului, numită Legea Necesității.

The Spiritual Hacker

Ciprian Jdera

Ciprian ne va vorbi despre despre experiența sa de 14 ani cu life hacking-ul sau “spiritual hacking-ul” și va prezența subiecte precum visele lucide, fasting-ul, experiența psihedelică și șamanismul.

De asemenea, ne va povești despre o călătorie în Peru unde a locuit în junglă amazoniană cu un trib shippibo și a participat în ceremonii șamanice.

Intenția sa este de a lăsa audiența să-și aleagă propria cale și propriile instrumente de evoluție, el relevând prin exemplu personal efectele unei decizii conștiente de autodepășire și creștere spirituală constantă.