Aromaterapie

O - Aromatherapy

by Bralgei Shackry

In Aromaterapie folosim amestecuri de uleiuri esentiale terapeutice 100% Organice BIO.

Amestecurile de aromaterapie pe care le folosim se folosesc ca atare sau se pot raspandi prin diferite metode difuzare: Suporturi cu sare de Himalaya, Difuzoare electrice, Difuzoare cu lumanare, Betisoare de difuzare, Spray-uri, etc.

Difuzarea lor se face in forma lor de baza, diluate cu apa sau uleiuri de baza (carrier).

Amestecurile de aromaterapie sau „parfumurile de spatiu” sunt de fapt parfumuri esentiale mai simple care contin doar 4-5 uleiuri esentiale (80%) si un ulei de baza de tip carrier (20%). La cerere, uleiul carrier poate fi eliminat si in loc poate fi introdus un alt ulei esential sau marita concentratia unuia din uleiurile deja constituente pentru a obtine un miros mai puternic.

Amestecurile pentru aromaterapie pot fi customizate si la comanda pentru diferite spatii comerciale, locuinte, cabinete, etc. Pentru crearea unui parfumant aromatic de spatiu personalizat e nevoie de o intalnire de consultanta de spatiu si crearea unui panel de preferinte in care sa asamblam amestecul pentru aromaterapie sau parfumul de spatiu. Acest lucru necesita o intalnire. Pentru stabilirea unei intalniri trimiteti un mail la adresa: bralgei@yahoo.com

Creatia unui parfum de spatiu necesita foarte mare atentie deoarece nu folosim alcool. Aceasta inseamna ca combinarea uleiurilor esentiale se face extrem de atent pentru ca ele sa fuzioneze la nivel molecular. Parfumurile de spatiu sunt clare si perfect echilibrate, iar pentru a produce acest efect e nevoie de cunoastere si rabdare.