Parfumuri

O - Parfumes

by Bralgei Shackry

Parfumurile sunt o creatie artizanala. Sunt o forma de arta menita sa te poarte intr-o lume a senzatiilor si starilor imprimate de uleiurile esentiale.

Majoritatea parfumurilor pe care le facem sunt personalizate si unicat. Pe site am prezentat doar cateva parfumuri de baza. Pentru crearea unui parfum personalizat e nevoie de testarea ph-ului pielii si crearea unui panel de preferinte in care sa asamblam parfumul. Acest lucru necesita o intalnire. Pentru stabilirea unei intalniri trimiteti un mail la adresa: bralgei@yahoo.com

Creatia unui parfum necesita foarte mare atentie deoarece nu folosim alcool. Aceasta inseamna ca combinarea uleiurilor esentiale se face extrem de atent pentru ca ele sa fuzioneze la nivel molecular. Parfumurile sunt clare si perfect echilibrate, iar pentru a produce acest efect e nevoie de cunoastere si rabdare.

Nu se folosesc uleiuri carrier ceea ce reprezinta un alt obstacol in crearea unui parfum esential. Dozarea cantitatilor din fiecare ulei esential sau absolut fiind extrem de importanta.

Parfumurile esentiale au o concentratie de 100% si pot fi diluate ulterior cu uleiuri carrier sau cu alcool, dar acest lucru il poate face fiecare daca doreste ulterior.