Uleiurile esentiale_backup

ULEIURILE ESENTIALE

O biblioteca de cunoastere si putere intr-o singura picatura

Revolution Slider Error: Slider with alias goodnews-spotlight not found.
Maybe you mean: 'interior-sparta-animated' or 'magazine-posts' or 'coming-soon' or 'woocommercesmall1' or 'woocomercebig'
Revolution Slider Error: Slider with alias goodnews-featured not found.
Maybe you mean: 'interior-sparta-animated' or 'magazine-posts' or 'coming-soon' or 'woocommercesmall1' or 'woocomercebig'

Parfumuri din uleiuri esentiale

Parfumuri din uleiuri esentiale

Uleiurile esentiale reprezinta esenta plantelor extrase cu grija si pasiune. Ele reprezinta o sursa imensa de informatie si cunoaste pe care oamenii o folosesc de mii de ani, dar pe care o redescoperim in zilele noastre.

6991255-white-yellow-flowers

Parfumuri din uleiuri esentiale pure, fara alcool, fara parfumanti sintetici sau adaosuri. Arta veche a perfumeriei antice.

Amestecuri aromaterapie

6995282-vivid-flowers

Amestecuri de uleiuri esentiale terapeutice pentru aromoterapie sau parfumarea mediului in traim sau ne desfasuram activitatea.

Amestecuri de uleiuri esentiale terapeutice.

Uleiurile esentiale simple

6946651-field-flowers-yellow

Amestecuri terapeutice

Amestecuri de uleiuri esentiale terapeutice

7038182-camomile-flowers-summer

Uleiuri esentiale simple, pure 100%, de calitate terapeutica, care pot fi folosite exact in forma in care au fost extrase.

Uleiurile esentiale pe care le folosim, fie ca e vorba de forma lor simpla, sau in amestecuri pentru aromaterapie, amestecuri terapeutice sau parfumuri, sunt uleiuri pure, 100% organice sau care provin din culturi BIO.

Uleiurile esentiale terapeutice. Sunt cele mai pure uleiuri cu formule moleculare foarte complexe si efecte pe masura. Sunt obtinute foarte greu si in cantitati mici. E nevoie de tone de plante pentru a extrage cativa litri de ulei esential. Pe vremuri nu se putea vorbii de contrafacerea uleiurilor esentiale. . Aceste uleiuri se gasesc greu in lume, si putini mai pot sustine ca extrag uleiuri terapeutice autentice. Ce inseamna tehnic un ulei esential de calitate terapeutica?

  • Uleiurile sunt produse din culturi proprii. Pentru aceste culturi selectionate se folosesc terenuri ecologice, organice pe care nu au mai fost cultivate alte plante si pentru care nu s-au folosit substante chimice, ingrasaminte, etc.
  • Culturile sunt constant monitorizate, sol, aer, apa (apa provine din izvoare, munti, puturi de mare adancime, etc).
  • Plantele sunt recoltate exact cand trebuie (zi, ora). Diferente de cateva ore in recoltare iti poate da o concentratie diferita a uleiurilor constituente.
  • Plantele sunt duse imediat spre distilare. Camioane speciale. Distileriile au fost contruite langa plantatii si upgradate la sisteme ultra-computerizate dar care in esenta nu fac altceva decat sa monitorizeze ca distilarea se face cat mai lent si la temperaturi optime de vaporizare si condensare cu UNICUL SCOP DE A PASTRA INTACTE STRUCTURILE MOLECULARE TERAPEUTICE ale uleiurilor.
  • Aceste structuri moleculare sunt foarte firave si de aceea doar prin atente procedee si o singura distilare se poate obtine ulei esential terapeutic.
  • Uleiul obtinut se testeaza in diferite moduri si pe diferite aparate, in special pe cromatografe spectrale cu gaz, sau alte tipuri.

Uleiurile esentiale terapeutice au o istorie documentata lunga de efecte pozitive in domenii sau afectiuni unde orice altceva nu mai functioneaza. Complexitatea fiecarui ulei este foarte mare. Exista uleiuri care au zeci chiar sute de compusi in structura moleculara. Tocmai acesti compusi complexi care functioneaza sinergic, determina efectul de vindecare observat de cercetatori, medici, naturopati sau vraci.